Kwaliteit en service zijn onze kracht.

Keukenhoff Tankens team

Wij leveren keukens en badkamers van topkwaliteit op maat. Bovendien kunnen wij van a tot z, van advies tot oplevering, alles regelen. Wij werken voor zowel zakelijke als voor particuliere opdrachtgevers. Keukenhoff Tankens B.V. werkt samen met projectontwikkelaars, aannemers, architecten en woningbouwverenigingen. Al ruim 40 jaar!

Het voordeel van deze samenwerking is groot. Zo vraagt een bouwproject om een georganiseerde aanpak. Het hebben van maar één aanspreekpunt voor keuken, sanitair en tegels is dan de meest efficiënte manier van werken. Een ander groot voordeel voor u als opdrachtgever is dat de woning compleet met keuken en sanitair (en eventueel tegelvloeren) wordt opgeleverd. Over garanties en service hoeft dus niet moeilijk gedaan te worden. Voor zowel consument als projectontwikkelaar zijn wij een betrouwbare en ervaren partij!

Bij het ontwerpen van keukens en badkamers zoeken we altijd naar de perfecte balans tussen uitstraling, functionaliteit en tijdloosheid. Wij zoeken niet naar standaardoplossingen, maar naar antwoorden die slim en smaakvol de ruimte invullen. Bij elk ontwerp draait het om u. Wij ontdekken graag welke stijl u aanspreekt, wat uw wensen en behoeften zijn. Vervolgens vertalen wij dit naar een bijzonder ontwerp, waarvan er geen tweede is!

We zijn eerlijk in ons advies. Daarom schenken wij veel aandacht aan het voortraject. Zaken als het verleggen of vernieuwen van leidingen en elektra, het verwijderen of (ver)plaatsen van wanden en het aanpassen van vensterbanken: alles wordt van tevoren in kaart gebracht en besproken. Zodat we daarna efficiënt aan de slag kunnen.

Tot grote tevredenheid van u en onszelf!

Wij heten u van harte welkom in onze showroom!